Bio

Laulaja-lauluntekijä

Veli Vaismaa on Oululainen laulaja-laulunkirjoittaja, joka työskentelee yhteisömusiikin keinoin maahanmuuttajien, ikäihmisten ja mielenterveyskuntoutujien kanssa. Välineenään hänellä on laulujenkirjoitus. Hän esiintyy ja keikkailee koko ajan myös trubaduurina sekä Veli -yhtyeensä kanssa esittäen myös omaa musiikkiaan.

 

Yhteisömuusikko, musiikkiterapiaopiskelija

Veli on tehnyt useita hoivamusiikin ja soveltavan yhteisömusiikin produktioita. Laulan Sinun Sanoillasi -projektissa valmistettiin palvelukodin asukkaiden kokemuksista äänite sekä konsertit, joissa oli mukana kaikki asukkaat, läheiset ja hoitajat. Maahanmuuttajien kanssa on käännetty Kurdimusiikkia suomeksi rasismin vähentämiseksi. Mielenterveyskuntoutujien kanssa kirjoitettiin tarinoita elämästä laulunkirjoituksen keinoin.

 

Laulunteon kouluttaja

Veli tekee yrityksille, yhteisöille, palvelukodeille ja eri asiakkaille laulunteon koulutuksia. Koulutuksissa voidaan tutkia tapoja, joilla laulunteko voidaan tuoda osaksi palveluyksikön tai työyhteisön arkea.

 

 

Trubaduuri

Veli tekee paljon esiintymisiä soittaen vanhempaa Suomalaista musiikkia. Ohjelmistossa ovat niin Olavi Virran, Tapio Rautavaaran kuin Junnu Vainion ikivihreitä kauneimpia kappaleita. Keikkoja on erilaisilla messuilla, nuorisoseuroilla, palvelukodeissa, yksityistilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea.